Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvaro

I varsin ände av den lilla soffan
halvligger vi med varsin bok
Benen intrasslade i varandra
under samma filt,
men ändå i helt olika världar.

Vi skulle kunna ta vara på dagen,
uträtta något storverk
eller slåss mot väderkvarnar,
men just nu är allt jag vill
precis det här.




Fri vers (Fri form) av Tveklöst tveksam
Läst 96 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-30 14:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt UNDERBART!!
Ni har min fulla sympati, respekt och förståelse!
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam