Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resorna formade mig

Augusti brände gräset
Kängorna slet i gruset
Solen blev svart
Dagen då naiviteten
Om kärleken
Dog på den varma asfalten
Likväl brast hjärtat
Så mycket
Att delar av det förintades

Stigar skulle trampas
Stigar sargas
Hjärtat lappas
Dag
Natt
Bildäck slitas
Människor mötas
Livet läras
Vänner födas
Vin
Kvinnor
För bekräftelsen
Hjärtat blödde
Själen grät

Alla platser
Alla människor
Ljusskygga
Gladlynta
Konstnärer
Musiker
Bikers
Akademier

Det fanns nätter
Då jag åkte ifrån mig själv
Dagar jag förbannade
Kvällar med konsten vid bordet
Rinnande stearin
Pennan som vapen
Pennan som försvar
Frågor om min stig
Var rätt
Frågor ställda än idag

Den kvällen i juni
Med dammiga boots nyss hemkommen
När jag såg dig i vimlet på avstånd
Förstod jag att resans vilsenhet
Var slut




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-30 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP