Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min snäcka


Snäcka

När allt kommer omkring
var du min snäcka

Som låg i min ficka
Som jag kramade om
Som jag kramade dig!

En fossil i min knutna näve

Jag håller hand med det gångna
Jag minns dina smala fingrar

Du väckte mig med en viskning
Jag lyssnade
när du berättade om havet
Du ville ut dit
Du ville aldrig komma hem igen




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-31 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord