Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyårsdikt

Sånger vi kväda, dikter vi smida
för att mot förtryck och orättvisor strida
och gå mot bättre tider
segrande ur alla strider

Vår tid är här och nu
fritt från lögner och tabu
vi rakryggade går
mot vårt nya år

Vad har det nya året i sköte
blir det något spännande möte
på vägen i vårt nya år
i dess ringlande spår

Låt kärleken blomma ut
och av lyckan njut
och hoppas den aldrig tar slut

Gott Nytt År önskas alla mina poesivänner




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-12-31 12:24



Bookmark and Share


  Margit Grell
En fin betraktelse!
2024-01-02

  AndLou VIP
God fortsättning Kobran!
2024-01-02

    Lena Söderkvist VIP
Jättefint. Gott nytt år du också!
2024-01-01

  Ninnii
Applåd! Gott nytt år!
2024-01-01

  Lottie Ålhed VIP
Önskningar i början av året fint skaldat här.
2024-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor inför det kommande året, ja, må det bli som du skriver.
2024-01-01

  Lyrik
Det är allt jag önskar mig,
Ondskan, du, bort, bort med dig!

Gott nytt år mannen.
2024-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket vackert diktar du in det nya året: Må vi få ett gott nytt år på alla de plan!
2023-12-31

  Öknens Ros VIP
Finfint diktad Nyårsdikt! Ja, vad väntar runt hörnet månntro?
2023-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP