Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma planet, olika världar

Nyårsklockorna ringa
Men inte för alla
Platser där bomber falla
Är ögonen tomma
Kroppar kalla
Min brasa sprakar
Deras kroppar skakar
Vi önskar ett gott nytt år
Vad ska läka deras sår
När dottern ligger i delar
Sonen ruttnar i skyttegravens lera
Pga några dårars era




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-31 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP