Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EPILOG 2023

Det enda positiva med krig
är att arbetslösheten minskar.
*
Mänskligheten består av två
motsatser där den ena ljuger
och den andra säger sanningen.

-




*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-12-31 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP