Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Franz jäger

Mitt huvud var som ett kassaskåp
Trots att dess innehåll var värdelöst
Försökte ni med alla metoder att lösa dess värde




Fri vers av Diktcent
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-01 18:28



Bookmark and Share


  Foohexa
det börjar med SPRÄNGANDE huvudvärk
2024-01-06

  Foohexa
ta en sup så kommer dynamit-harry förföljd av Dr: Ågren och ev Sickan

Rask är vanheden XD
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent