Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samtal och fritt tänkande kring religion, relationer kring sexuella ämnen, samt olika åsikter om politik, förefaller åtminstone barnkanalen vara befriat från. Det tackar jag förstås förespråkare för just dessa ämnen för, befrielserörelsefriheten.


Skoinlägg i het rabatt, snö till trots






Skoinlägg i het rabatt,
snö till trots samt underlag
snöskor finns till salu
utöver begagnande av

passar illa i tennis
badminton samt bandy
trots strängar på en lyra
pallplats tingas sällan av fyran




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-02 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP