Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstöparna


Tiden löper

De ljusskygga stöper

om sanningar


Skymningstrumman går

Skumrasktankar får

en air av värdighet




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-02 14:17



Bookmark and Share


  Susen VIP
Maktspel bakom kulisserna
Gillar tonen, språket och innehållet här framfört med få ord
2024-01-10

  Boneyfrank VIP
Fint rim, väl valda ord.
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP