Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan inte jag ha lika breda vingar som henne? Varför får inte jag flyga lika högt?


Vingar

Sömnlösa nätter fulla av minnen,
Det är något som saknas, det känns i alla sinnen.
Jag ville att du och jag skulle vara vi,
Men för dig var den tiden redan förbi.

Ängslig och rädd blev jag lämnad ensam kvar,
Du flög vidare och glömde snabbt vad vi en gång var.
Jag önskar jag hade vingar som dina,
Att kunna flyga fritt och gå vidare, för att läka såren mina.

Du valde illojalitet och svek framför mig,
Det sårade djupt, men jag ville ändå ha tillbaka dig.
Han behandlade dig illa, men det är ändå hos honom du ser dina största skatter,
Jag trodde att du precis som mig, högst värderade våra älskade katter.

Du visste att vårt band skulle brytas,
Trots att din tid med katterna försvann, gjorde du inget för att åter knytas.
Dina vingar är breda, du tar dig framåt väl,
Men det jag fått se i dig nu är inte något jag känner igen, du har en helt annan själ.

Jag hoppas att du finner lycka och åter blir dig,
För personen jag älskade var världens bästa tjej.
Låt dig inte utnyttjas, var snäll och håll dig stark,
Att se dig sårad är den värsta sortens spark.




Bunden vers (Rim) av WS
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-03 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WS

Senast publicerade
Vingar
A final farewell
Echoes
* Se alla