Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom kära

man mister dom bär.
jag i mitt hjärta.
varje dag tänker hur mycket.
jag älskar dom då blir jag stark.
mellan tårar sorg o hopp.
o förtvivlan det finns..
en morgondag alla levande,
jag har omkring mig.
av birgitta 3 1 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-03 11:58



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Kärleken är störst
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP