Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alt du gör mig kvinna,

det får du igen.
jag kommer aldrig bli din vän-
du vet ditt hat till mej.
jag känner inte ens dej
ditt hat sprider skräck ,
stick stick väck.
alt du ger mig.
det sänder jag tillbaka till dig.
du är missnöjd med alt,
därför är ditt hjärta kalt.
din svartsjuka driver o drar,
hoppas att du åker tillbaka där du kom ifrån far-
av birgitta3 1 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-03 12:42



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"du är missnöjd med alt,
därför är ditt hjärta kalt"

en riktig iakttagelse
2024-01-03

  SatansSon VIP
Börja träna karate
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP