Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäms på dig

Allt jag gillar är farligt och skämmigt

socker skam
fett skam
rött kött skam
vin skam
sprit. skam
öl skam
läsk. skam
chips. skam
ost. skam
mejeri. skam
kyckling skam
gris. skam
bil. skam
flyg skam
kolesterol skam
fetma. skam

Skäms på dig lille vän
att du lever än







Skapa | Skriva av Kungskobran VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-01-03 12:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hört från Transylvanien: Blod skam. Hupp!
2024-01-03

  Anya VIP
Jaa här känner man igen sig. En stark nutidsbild.
2024-01-03

  Blomma-Stjärna VIP
ingen som lever har helt rena händer
inte ens moralpredikanterna


2024-01-03

  Feminaz
Inte är det lätt att finnas till med gott samvete;-)
2024-01-03

    Sefarge VIP
Ack denna pek-oral moral
som simmar omkring
hos pleti som
kreti?
;)
2024-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Ack, ja, ack ja
men trots min ålder
mår jag riktigt bra.
2024-01-03

  Öknens Ros VIP
Och Jante han skrattar åt alla skamfyllda!
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP