Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt Minne

I fritt ljus grönhet i jorden
Du vaknar när du sover, guldlöv
Oktober våren vaknade

Har blod på händerna

Friheten rusade direkt på morgonen
sista dagen flög förbi

Evigt minne

- Juha Larikka -






Fri vers (Modernistisk dikt) av Juha Larikka
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-01-04 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juha Larikka