Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(139)

 

 

ångesten

är behaglig

vissa dagar

vissa tisdagar

eller torsdagar

när man är

en skugga på en parkbänk

när man är

vind

 i trädkronornas

fjolårslöv

när man

är en främling på gatorna

och världen

kränger sig

som ett urspårat godståg

som befinner sig

någonstans i periferin

och gatorna ligger öppna

och kalla

och tystnaden

är den vackraste

av dagar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-01-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP