Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt djupa mörker

jag vet inte hur du lyser

med vilken ork din tystnad är

en omöjlig himmel i havets bröst

en böljande ridå av fjärilar

en sorg vid livets trötta ögon 

vid smärtans härbärgerande borg 

vad du än är 

kommer det fortsätta i ljus

nynnas in som bomull för dig 

under månens kraft spelar jag på min luta

detta rummet är så tyst

det mesta ljudet hörs ifrån en brasa

som glödande sand i en torr älv

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-31 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP