Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uppdatering från psykakuten del 1


Hur berättar man om det man inte tydligt minns?

Jag minns att jag till slut gick med på att vi inte kunde vänta med sjukhuset till måndag och att jag borde ha en väska packad. Jag pussade Vilja adjö. Min bättre hälft tog väskan i handen och vi norpade åt oss en taxi i helgtrafiken.

Det var lördag eller söndag. Jag minns inte riktigt, men eftersom huvudentrén inte var öppen kvällar, nätter och helger fick vi lämna taxin på sjukhusets baksida och gå genom akutintaget.

Jag vankade av och an, träffade en läkare och vi pratade. Om att jag glömt medicinerna en gång, sen hade jag blivit rädd för medicinerna och slutat helt. Jag drack inte. Min aptit hade också försvunnit. Mina självmordstankar var överhängande och jag hade hallucinationer och vanföreställningar.

Jag blev tvångsinlagd. Hoppas innerligt på att få komma hem snart, men medicinjusteringar tar tid.

Har återigen trots gråt och vanmakt fått ECT-behandling.

Nu ska jag försöka bli vän med det schizoaffektivt syndrom jag har för det har varit lite mycket sjukhusvistelser.

Jag ska lära mig att förekomma. Orkar inte utveckla det hela ikväll. Jag lever än så länge och vill i efterhand önska alla en god jul och ett gott nytt år.






Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-05 11:39



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Jag kan få ECT står det i min utredning mot katatona besvär. Men läkaren säger hela tiden att jagmåste vara deppad och måste prova piller först.
Va fan det inns ju fol som får det mot alkoholbesvär typ Betty Ford. Men nä jag får det inte.
Har sett att folk soffor det blir klart bättre så jagfår väl försöka med hypnos först.

2024-01-24

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
god jul <3

jag är inom somatiska istället för psykiatriska vården nu

det är upp och ner...

får minskad medicin

har aldrig varit schizofren egentligen

jag har bara röster när jag har ångest

och jag får ångest av neuroleptika

läkarna brukar inte ens fråga om det...

jag blev arg en gång

förstörde saker

det kallas också schitz

fast det var att jag blivit mobbad så länge

ilskan gick ut till slut...

lycka till <3
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP