Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Vår samtid
kommande generationers
dåtid.
våra förfäders
framtid.

tiden gång
tick tack tick tack
klockans sång.

vi går mot stjärnklar midvinternatt
vintergatan som livet ,både ljus och svart.

Här är nu som minnen bränner
solen smeker betong och metall
regnet som torkan gömmer.

vi föddes, vi dog,
levde en stund
i skuggors skog.

Vad vill livet oss ?
- Vad tror du bror ?

livet är vingar är frihet att flyga
över asfalt över ängar där vindar bor.




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-05 20:02



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Intressant och lite spännande poem om hur livet kan vara. Viktiga frågor och avslutningen ger en fin och varm känsla att ta med sig.
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot