Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Vinterfrossans årstid


I Vardagligt tal

Grova generaliseringar

Suddar ofta ut nyanser

I skriftliga påståenden

Och omdömen

 

Vi skiljer oftast på

Talspråk i vardagligt tal

Och det som

Framförs i skrift

 

Taleptox Skrev

Den 20240106

<+>




Övriga genrer (Aforism) av Taleptox VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP