Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(143)

 

 

 

och vi älskar

med varandra

som törstiga

och svultna barn

som legat i träda

legat frysta i isblocken

i århundraden

och slutligen

smälter våra händer

till en flod

av nåd

och dagar kommer

och dagar går

precis så

som de alltid har gjort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-01-07 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP