Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopp med kaffe

Varje gång jag ser dig i mina drömmar
Jag vill verkligen inte vakna

Mina ben och fotsteg skakar
När jag inte kunde komma ifatt dig
På grund av upprepade misstag, som förväntat

Vår verklighet är tydligt delad
En stark doft finns kvar i mitt ställe
Jag saknar fortfarande de dagarna

Jag lägger mig ensam och öppnar ögonen
Det är redan morgon
Det är faktiskt första gången vi träffades
Tänk på platsen igen
sitta ner med en kopp kaffe
Vad sägs om att dela det med mig?
Vi kan inte gå tillbaka nu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Linus kan inte poesi
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-01-07 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus kan inte poesi
Linus kan inte poesi