Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samling till min kärlek #3

Om jag gick ner på knä och bad dig
Om jag korsade en miljon hav bara för att vara med dig
Skulle du någonsin låta mig se chansen med oss igen?

Om jag klättrade på det högsta berget bara för att få hålla dig hårt
Om jag skulle säga jag älska dig varje kväll
Skulle du någonsin låta mig se chansen med oss igen?

Om jag simmade den längsta floden bara för att kunna ropa ditt namn
Om jag sa det jag känner för dig skulle aldrig förändras
Skulle du någonsin tro mig?

Jag är ledsen om det låter sorgligt
Det är bara det att jag är orolig
Så orolig att jag sviker dig
Förlåt att jag älskar dig




Fri vers av Linus kan inte poesi
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-02-05 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus kan inte poesi
Linus kan inte poesi