Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samling till min kärlek #2

Jag visste att jag älskade dig innan jag träffade dig
Jag tror att jag drömde om dig innan vi träffades
Jag har väntat hela mitt liv på att få träffa dig
Kanske är det intuition
Men vissa saker ifrågasätter du bara inte
Som dina ögon
Jag ser min framtid på ett ögonblick
Och där går det
Jag tror att jag har hittat min bästa vän
Jag vet att det kanske låter mer än
Lite galet men jag tror
Jag visste att jag älskade dig innan jag träffade dig

Det finns bara inget rim eller text som kan få fram hur jag känner för dig
bara denna känsla av fullbordan när jag är runt dig
Och i dina ögon
Jag ser de saknade bitarna
jag letar efter
Jag tror jag hittade hem
Jag är komplett nu när jag hittade dig
Jag väntar hellre hela mitt liv för en chans till att få visa det än att förlora dig




Fri vers av Linus kan inte poesi
Läst 8 gånger
Publicerad 2024-02-05 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus kan inte poesi
Linus kan inte poesi