Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grattis lilla prinsessa

du fyllde 1 år den 7 januari.
jag miste min lille bror,
men istället kom du .
.en liten prinsessa
på hans födelsedag.
släkten utökas.
av birgitta 8 1 2024sorg o glädje går hand i hand




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-08 16:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
I livet ryms både sorg och glädje, ibland samtidigt.
2024-01-09

  Öknens Ros VIP
I livet ryms både sorg och glädje, ibland samtidigt.
2024-01-09

  alicja lappalainen VIP
en livsbejakande dikt
2024-01-09
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP