Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskugga

Månskenet skuggar sig själv

Bland trädens utsträckta grenar 

Som för att dölja en hemlighet 

Dess svaga silversken skvallrar

Om hur skört allting är

 

Ett liv dolt i dunkel

Där inga sorger får synas

Kan vara trasigt där under

Ett leende kan dölja smärtan

Som djupt i själen bärs

 

Skuggor och djupa tankar

Fyller oss med eftertanke

Över hur lätt det är att glömma

Livets upp och nedgångar

Endast månen vet nattens tankar

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-17 10:41



Bookmark and Share


  ULJO
Marita kunde inte säga det bättre.
2024-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att man ser ett ansikte, men inte människan bakom.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP