Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den unga arkitekten i transcendens med den geting törnande skönheten från den andra synen...


Den unga arkitekten i transcendens med frimuriska ordningen.

 

-Graffiti på historiska monument: En 35-årig arkitekt har gripits för att ha målat graffiti på flera kyrkor och monument i Bukarest, några av dem klassade som historiska monument. Han hävdar att han gjorde det för att återställa äran för den frimuriska ordningen, som han anser har blivit förrådd och stulen.

Reaktioner på vandaliseringen: Polisen har anklagat honom för att ha vanhelgat och förstört religiösa platser och objekt, samt ansamblen Memorialul Rena?terii, som är ett minnesmärke för den rumänska revolutionen 1989.
Han riskerar upp till sju års fängelse om han döms.

En 35-årig man, misstänkt för att ha klottrat på flera kultplatser och monument i Bukarest, greps den 10 januari av polisen. Han fördes till förhör och häktades i 24 timmar, för att sedan presenteras för domarna med ett lagförslag.

Mannen förklarade att han hade klottrat på monumenten för att “reparera frimurarordens ära, som har förrådts och stulits”. Han hävdade att han var reinkarnerad från sitt femte liv och att hans handlingar inte var en illusion eller ideologi, utan snarare en del av frimurarreligionen, som han ansåg hade stulits som en intellektuell och andlig tillgång och ersatts av baphometism eller satanism, vilket han menade hade tagit formen av den kristna religionen.


Mannen förklarade varför han ritade med sprayen på monumenten: Natten mellan den 9 och 10 januari klottrades väggarna på flera kultplatser och monument, belägna i sektorerna 1 och 3 i huvudstaden, på, några av dem var klassificeras som historiska monument "Efter de specifika aktiviteterna, den 10 januari, hittade polismän från generaldirektoratet för polis i Bukarests kommun (DGPMB) - Criminal Investigation Service mannen som misstänktes för att ha begått gärningarna, och han fördes till förhör. .

Personen i fråga, 35 år, beordrades häktad i 24 timmar, för att presenteras för domarna med ett lagförslag”, upplyser huvudstadspolisens pressjour...
Jag gjorde så här sa han:

”Att reparera frimurarordens ära, som har förrådts och stulits.
Jag är reinkarnerad från det femte livet, ja.
Jag konsumerar inte domstolar eller förbjudna giftiga ämnen,
Det handlar inte om en illusion eller en ideologi.
Det är frimurarreligionen, som jag tror har stulits som en intellektuell tillgång, som en andlig tillgång, ersatt av - för att använda ordet baphometism, satanism - som har tagit formen av den kristna religionen."




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-11 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP