Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MILITARY MADNESS

"Military Madness"

hette en låt

Solitary sadness

låg i försåt

Men jag bara vägrar

att ge upp så lätt

Jag vill inte vara

en marionett

 

"Military Madness"

De VILL ha sitt krig!

Men det hör ej hemma

på min smala stig

den som bär till himlen

en gyllene bro

Den som går från tro

och som ändar i ro

 

 

"Military Madness"

Jag är pacifist

Jag vill inte vara

en militarist

Inte bli kanonmat

i galningars gäng

"Military Madness"

Ni saknar poäng!

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2024-01-11 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP