Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


“den öde långgatan som stannar i berget”


rivningskåk

svart vatten
under broarna rann det krokodiltårar och blod tjockare än ymer någonsin kunde bryta igenom
en röd sko vilar på botten
den sjönk en juni kväll
skomakaren återsåg den aldrig mer




Fri vers av dove77
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-12 06:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Verkligen en "stark saftig historia"
Om Dået som fött fram Nuet?
;)
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

dove77
dove77