Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flingors dans

Blick som grumlas av

stora vita flingors dans

Längtar koltrasten




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-13 14:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Blick grumlas
men längtan
till sommaren stor.
2024-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
2024-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP