Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma hem


Till en kropp och ett hus
Till ett land fullt av gräs
Jag går som en katt och stryker mig
Mot stora tulpaner och höga tallar
Mot jordgubbars vita blommor
Allt är fruset och stilla
Likadant som förut
Förutom mina nya kläder
Mina nya fingrar
Mitt nya mörka skinn
Jag klär av mig
Ligger död på golvet och
Smeker mig mot kall furu
Pillar i köksmattan
Möter en myra




Fri vers av Saudade2
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-13 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saudade2
Saudade2