Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignelsen


Har blivit gammal
minns inte längre nånting
en välsignelse

Han var vacker log mot mig
o väldigt glad det minns jag




Bunden vers (Tanka) av Annie b'larsson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-14 11:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Sånt minns man för alltid!
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP