Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet utdrag från min dagbok när jag skriver om när jag insett att jag har känslor för en tjej


Någonting är annorlunda med henne än alla andra i staden

Där på festen så såg jag dig.

Died in your arms av cutting crew spelades i huvudet på mig när du gick förbi.

Jag blev helt enkelt förtrollad.

Det enda jag tänker på om dagarna är perioden då du och jag nästan höll på krocka i korridorerna hela tiden.
Det var som ganska kul hur ofta det hände, vi kunde inte låta bli att skratta till lite.

På den tiden tänkte jag aldrig på ditt fina leende.

Såg dig i korridoren denna vecka och ditt hår föll bedårande ner på din matchande huvtröja.

Jag har verkligen varit blind när jag inte har tänkt på hur speciell du är när du har gått förbi i korridoren, suttit vid bordet bredvid den dagen vi skulle redovisa våra 3d modeller eller när du var där på förra studentfesten.

Det är någonting speciellt med dig. En hel stad och du är som ingen annan.




Fri vers av FörvirradUngdom
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-16 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FörvirradUngdom