Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig nu?

En röd vinterdag,
löven knastrar i vinden
och mörkret tornar upp sig.
Jag står vid kustlinjen,
binder sten vid anklarna
och vandrar ut i havet.
Vattnet fyller mina lungor,
kylan kryper genom ben och märg
och jag ångrar ingenting.
En handskakning med Satan,
en lätt vinkning till Gud
och ett brett leende i lågor.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-16 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel