Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens ände

“Se där, det är mörkt nu!”
Ibland, bara ibland,
hoppas jag att livet slutar i stillhet.
Du och jag, blickandes ut över ett tomrum,
ståendes vid världens ände.
Askan som spottar oss i ansiktet,
och en bro som svajar.
Kanske kan vi då leva,
leva som man skall göra.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 68 gånger
Publicerad 2024-01-16 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel