Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av kärleken - redan saknad.


Saknadens förgänglighet

Nu är jag är borta från din säng

försök att tänk på mig med glädje

den älva som sprang över din fagra äng

 

Tårarna över vår förlorade lycka

verkar aldrig ta slut

slöseri med kärlek kan man tycka

 

men jag ångrar ingenting

över den tiden som en gång var

känslan efter dina varma händer

kommer för alltid finnas kvar

 

Länge.




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP