Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigaretter och dans

Öronbedövande,
men fridfullt.
Leenden,
en del falska
en del hoppfulla.
Det skriks,
det kräks,
det dricks;
allt i en glasklar balans.
Kvävande,
men fridfullt.
Havet, det utanför,
fryser till is.
- Har du cigg?
Halsbloss,
ett till
två till.
Jag ser er,
tro det eller ej.
Era kroppar
era varma ansikten
er misär,
jag ser allting.
Frågor letar efter svar,
svaren får inga frågor;
sången dunkar, den ekar.
Sorligt,
men fridfullt.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-17 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel