Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidande II

Tänk
djupt och länge,
om jag i denna stund
försvinner för gott.
Vore det verkligen så illa?
Förväntningarna, alla dem,
förvandlas till antaganden.
Allt ristas i sten,
fastnar i tid och rum.
Vore det verkligen så illa?




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 56 gånger
Publicerad 2024-01-17 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel