Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 5

 

 

Snö och åter snö

och kyla tankarna går

till Ukraina




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-17 16:45



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Även mina <3
2024-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Så gör även mina.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP