Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citat

"Sluta aldrig leta efter vad som inte fins där

och skriva vad du inte ser".




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-24 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP