Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är min egen


Ordna (ajustera) - ett textoem

Över vattnet går hon med ett anatomiskt
lexikon under armen

I handen en karta över
irrgångar och glömska

Söker tystnader




Fri vers av Emanuel Sigridsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2024-01-18 11:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En spännande dikt där orden och bilden förstärker känslan av en kvinna som både söker sig bakåt och samtidigt lämnar det förflutna bakom sig i sökandet efter tystnader.
2024-02-13

  jba VIP
Vackert
2024-02-01

  Anya VIP
Precis så känner jag mig nu...precis så. mycket bra formulerat.
2024-01-22

    Sefarge VIP
En bred dikt i all sin
"korthet" de sista
tre orden med
tystnader i
stället för
tystnad
Likt ett
eko som
fortplantar
sig utöver
skrivelsen?
;)




2024-01-19

  Sparvögat VIP
Så vackert du tecknar sinnets sökande ~
efter tystnadens vila…
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel Sigridsson
Emanuel Sigridsson VIP