Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrgår Imorgon

I förrgår var jag barn,
förväntansfull, nyfiken, barnslig

Igår var jag medelålders,
sökande, stark, vital

Idag är jag äldre,
eftertänksam, långsam, osäker

Imorgon är jag framme,
levande, kreativ, skapande




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-18 14:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
optimistisk människosyn
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP