Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en kärlek som inte bränns.


Like water

When we’re talking about love we often speak in terms like falling, fire, arrows or capitulation.
Although passion, desire, sparks and devotion aren’t bad feelings, I personally long for a different sensation.

I’d like my love to be more like water.
Ever flowing, like a silent stream unbending.
Not exempt from twists and bends, but relentlessly moving past every obstacle.
Water doesn’t crash, burn, sting or surrender.
It simply changes form.
That's how I yearn to love.
Everchanging, never ending.

My love might flow fiercely, like a wild torrent.
It may hibernate, stay still like a block of ice.
Until spring comes, and it gets moving again.
First slowly dripping, then flowing freely.
Every now and then it may even vaporize.

Love transforms in an unbroken chain.
But on you, my love; I’ll always rain.




Skapa | Skriva av Emethö
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-18 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emethö

Senast publicerade
Like water
* Se alla