Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är aldrig försent...


Ser horisonten

Jag har aldrig lyckats sitta still
jag har aldrig lyckats bli som ni vill
När spelregler är klara och systemet perfekt
då sätter jag min tilltro till att va en defekt
Och när nätet börjar tänka och kritiken är väck
reklamen blir din kompis och datorer din släkt
Då tar jag med mitt pick och pack och kastar mig ut
ingenting kan aldrig nånsin bli som förut

För jag ser horisonten
Bakom lådvinsdimman
Ser horisonten
Bakom granplantagen
Ser horisonten
Bakom nätkasinon
Ser horisonten
När hela skiten rullar ner

Jag har aldrig lyckats med att bli produktiv
med dina mått mätt är jag knappt ens vid liv
Dagliga rutinen ger mig noll amnesti
när ordningen är klar blir jag ren anarki
För när spriten smörjer hjulen i vår samhällsmaskin
gräset blir din vardag, kokainet rutin
Då ska begäret kodas och doseras med stil
en lagom dos med nätporr blir din dagliga sil

Men jag ser horisonten
Bakom lobbyismen
Ser horisonten
Precis som Loxleys Robin
Ser horisonten
Dags att dra ur proppen
Se horisonten
När hela skiten rullar ner

Ser horisonten...
Ser horisonten...
Ser horisonten...
Ser horisonten...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lustverket VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-20 13:02



Bookmark and Share


  Pertomas
Lite Bellmans över det där...
2024-02-05

    Julia Engström VIP
underbar text! bra flyt och intressant innehåll.
2024-01-23

  Respons VIP
Bra driv och frihetsperspektiv. Musiken och sången underbygger texten.
2024-01-20

  Recycled Redhead 3.0 VIP
I proggarnas fotspår, mot horisonten. Älskar't!
2024-01-20

  Foohexa
kudos!!
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP