Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Ett sista farväl
du var ej dig lik
dina ögon glänste
i sensommarens sol
jag tog din hand
omfamna dig
sen var du borta
för all framtid.

Vårt sista möte
i ett oförutsägbart liv.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-20 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel