Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varit sjuk

har ont i sin axel kommer inte opp..ag jag flyttar intejag har en fyra,
den har varit bruten för 20 år sen .
min hund han drog omkull mig .
rakt in i ett elskåp han jagade en katt
hunden o jag vägde 52 kg jag orkade inte hålla i hunden.
sen efter kunde jag inte gå på en månad.'
kan inte lyfta armen nu har inte druckit vatten -
började försöka äta i går slemig i halsen .
låg över köks bordet i tisdags kunde inte andas,
kunde inte lyfta armarna sen började jag spy slem.
och dena hemska människa spyr ut dygnet runt.
jag här henne inne ännu har hon nån rökelse på balkongen -
jag o hunden kan inte andas jag får inte upp minna ögon.
ögonbryna helt svulln ögon locke helt svullna .
näsan helt svullen sover 2 3 timmar per natt-
hur länge skall denna kvinna hålla...
tänk när jag inte kan andas varför .
då avskyr jag denna kvinna .
jag jobbar för värmen kärleken till alla skrev nu 21 1 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 11:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
lidandeshistoria
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP