Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En leende mun

Hon log stort och varmt
Du lät dig inte luras
Din mun log inte
I hennes ögon såg du
en kall ton där i det blå.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-21 12:51



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Blått har ju en kall ton,
men ett leende är ofta
varmt men ......
2024-01-22

    Lena Söderkvist VIP
Ungefär som när man vaknar en morgon och solen skiner. Men så tittar man på molnen och förstår att det kommer att bli regn om två timmar.
Vet inte om det precis är vad dikten handlar om, i varje fall är den vacker och ger funderingar.
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP