Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läget är förvisso osäkert i Sverige.

https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_683703/Romania-permite-cetatenia-multipla.html

Läget är förvisso osäkert i Sverige, många vill inte se sina barn slaktas av arméns till rekryter och vet inte ens vem de kämpar för.advocat net, ro. hjälpa er och svarar på frågor.  

-Som en gåva från kometen tillåter Rumänien också nu flerfaldigt medborgarskap! men om någon göder ett barn till en turkisk kvinna från Frankrike, skulle barnet ha fyra medborgarskap från födseln, och myndigheterna i ett visst land kunde inte göra någonting i denna situation.

-Jag har hört begränsningen till ett medborgarskap tidigare (Sydkorea, Japan, etc.). Men jag har aldrig hört talas om den maximala begränsningen till bara två medborgarskap.

I Rumänien kan man till och med ha 7 medborgarskap och ingen bryr sig om det, problemet är att anhöriga är värst, de leder ofta en rättegång om arv av fastigheter och mark som redan är såld.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-21 18:05



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
senast hittad information:

Covid-19: Den 20 januari 2024 har Sverige registrerat 2 751 473 fall av covid-19, med 27 063 dödsfall och 2 673 923 återhämtade.
Emigration: Det finns rapporter som tyder på att en del svenskar väljer att lämna landet på grund av sociodynamiska frågor.
Säkerhet: Sverige, känt för sin position som en neutral stat, omprövar denna politik efter invasionen av Ukraina och söker stöd från Nato.
Våld: En ökning av våldet rapporterades, med 44 människor dödade och ytterligare 88 skadade under året.
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP