Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör ont att älska när man egentligen pratar samma språk men ändå har totalt katastrofala diaktonala differenser i de kommunikativa nyanserna.


Skärseldens snåriga stig

I skärseldens flammande ljus

fann vi fränder frid famlande

i det djupsvarta ändlösa mörker

ständigt manande av mistlurens genljud 

att skiljas åt och ta ett slutgiltligt farväl

 

I sorgen över vår förlust

av varandras själars lyckorus utan krus

kom vi nånstans på vägen fram till sans

emellan havens skans och i kärlekens dans

 

Det slumpmässiga mötet mellan oss tvenne tu

går varken att revidera eller negligera

då lyckan av varandra 

pockar till att vägra retriera

från viljan att vandra livets snåriga steg

 

tillsammans.

 

 

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-22 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP