Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ens dagliga liv vaknar upp en morgon och inser att det som var en oemotsagd sanning var något annat


Overklighetens uppvaknande

Det var en längtan utan trängtan

så sann innan den försvann

som glimrade förbi i stjärnljusets strålar

där den ofärdiga tavlans penseldragen målar

 

den ovissa framtidens budskap 

som formar sig likt degen under en kavel

runt världens förunderliga navel

 

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-22 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP