Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacknade klockan6

tände lampan kunde inte öppna.
mina ögon såg ingenting.
det är inte först gången.
så blir jag när hon röker.
hon röker dygnet runt på balkongen.
eller när hon har rökelser som jag -
mår dåligt av på nätterna.
i bland är jag helt borta.
jag hör att hon är inne,
sover inan för balkongen för att få luft.
hon springer ut o in på balkongen på nätterna-
har ont i axeln o runt ena foten ko knappt upp i sängen.
kände när hon högg till mig i axeln runt foten hela tiden,
hugger hon mig när jag sitter vid datan jag hugger tillbaka.
hoon har huggit mig i benen flera gånger.
i bland har jag så ont kommer knappt ur sängen..' hunden o katten .
lägger mig när det är så min son kommer upp i bland när katten skriker .
hur kan en kvinna sända ut så mycket hat jag kan läsa hennes tankar.
när jag mår bra fortsätter jag med det okända o mediala att se bilder läsa in bilder -
orkar inte skriva vet inte varför hon hatar mig o min hund-birgitta24-1 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-24 11:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en värld utanför de vanliga
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP